Καλώς ήρθατε

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ακαδημίας     "Χρ. Γκάτας - Τοξότες   2011"

γιατί......το Ποδόσφαιρο είναι τέχνη!

Περιηγηθήτε στην ιστοσελίδα και γνώρίστε την ακαδημία μας

 


Το ταξιδι ξεκιναει....Δευτερα 29/08 και ωρα 17:00 στις εγκαταστασεις Athletic Hall.

Toxotes football academy...

...γιατι το ποδοσφαιρο ειναι τεχνη...!!!!

 

 

 

Κανονισμοί

Δικαίωμα εγγραφής στην Ακαδημία ποδοσφαίρου έχουν όλα τα παιδιά  από 5 μέχρι και 16 χρονών.  Οι εγγραφές γίνονται δεκτές  κατά την διάρκεια ολόκληρης της χρονικής περιόδου, προτείνουμε όμως τα παιδιά να εγγράφονται στην ακαδημία από την αρχή της περιόδου για  να παρακολουθούν και να συμμετέχουν σε ολόκληρο το  πρόγραμμα  για να μπορούν να συναγωνίζονται επί ίσης όροις τα υπόλοιπα παιδιά.


Για την ομαλή λειτουργία της ακαδημίας


1. Να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας
2. Να έρχεστε στο γήπεδο έγκαιρα για την έναρξη της προπόνησης.
3. Ο προσωπικός αθλητικός εξοπλισμός (ρούχα -παπούτσια) να είναι καθαρός και περιποιημένος  όπως επίσης να προσέχουμε και να διατηρούμε καθαρούς τους χώρους προπόνησης .
4. Να υπακούτε στις οδηγίες του προπονητή, να σέβεστε τους αντιπάλους και να είσαστε φίλοι με όλους τους συναθλητές  σας.
5. Μην κάνετε προπόνηση και μην συμμετέχετε σε άλλους αγώνες ιδιαίτερα σε ακατάλληλους χώρους και ακατάλληλες ώρες.
6. Να προγραμματίζετε σωστά τις ώρες σας για να μπορείτε να διαβάζετε. Δεν πρέπει να παραμελείτε τα μαθήματα σας για χάρη του ποδοσφαίρου
7. Μην απομακρύνεστε και μην φεύγετε από την προπόνηση ή το γήπεδο για οποιοδήποτε λόγο χωρίς την άδεια του προπονητή σας.
9.  Αν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στην προπόνηση τηλεφωνήστε ή ενημερώστε από πριν τον προπονητή σας, για να γνωρίζει που βρίσκεστε και το λόγο της απουσίας σας.
10. Να μη χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε  μέσο μεταφοράς χωρίς πρώτα να ενημερώσετε τους γονείς σας ή τον προπονητή.
Κάθε ομάδα ή σχολή ποδοσφαίρου έχει ορισμένες αρχές όπως όλες οι πιο πάνω και πρέπει να προσαρμόζεστε σ' αυτές.Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.