Καλώς ήρθατε

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ακαδημίας     "Χρ. Γκάτας - Τοξότες   2011"

γιατί......το Ποδόσφαιρο είναι τέχνη!

Περιηγηθήτε στην ιστοσελίδα και γνώρίστε την ακαδημία μας

 


Το ταξιδι ξεκιναει....Δευτερα 29/08 και ωρα 17:00 στις εγκαταστασεις Athletic Hall.

Toxotes football academy...

...γιατι το ποδοσφαιρο ειναι τεχνη...!!!!

 

 

 

Γονείς

Προτροπές για γονείς


 Μεγάλο ρόλο, ως προς την επιτυχία είναι η ύπαρξη μιας τακτικής, σωστής και εποικοδομητικής επαφής και επικοινωνίας ανάμεσα στους υπεύθυνους-προπονητές της ακαδημίας και τους ίδιους τους γονείς των παιδιών.  Η ανταλλαγή απόψεων, η καλόπιστη κριτική, μα πάνω από όλα η κατανόηση και η υπομονή εκ μέρους των γονέων καθώς και η σωστή και ειλικρινής σχέση και συνεργασία τους μαζί μας θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα  στη λειτουργία της ακαδημίας μας.

 
Γι΄ αυτό το λόγο  δίνουμε  μεγάλη σημασία στην άμεση σχέση και επαφή με   τους γονείς . Φροντίστε να διατηρήσετε σωστή επαφή και επικοινωνία με τον προπονητή του παιδιού σας και να συζητήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε εσείς η το παιδί σας,   με τον προπονητή ή τον υπεύθυνο παρά να σας βασανίζει και να σας προβληματίζει για αρκετό χρονικό διάστημα.


Φροντίστε για την σωστή διατροφή του και για την πρόοδο του στο σχολείο.


Στηρίξτε το παιδί και βοηθάτε το να ξεπεράσει δύσκολες ποδοσφαιρικές στιγμές χωρίς όμως να τον δικαιολογείτε όποτε νομίζει ότι αδικείται.
Συμβουλέψτε το να μάθει να παλεύει και να επιμένει στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στο ποδόσφαιρο.


Μάθετε να έχετε εσείς πρώτα υπομονή και μετά μεταφέρετε την στα παιδιά σας.


Να είσαστε κοντά στα παιδιά σας τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες ακολουθώντας πάντοτε  τους κανόνες συμπεριφοράς των γονέων.
Μην δίνεται ποδοσφαιρικές οδηγίες έστω και αν νομίζετε ότι ο προπονητής έχει λάθος. Συζητάτε το θέμα μετά την προπόνηση η το παιγνίδι με τον προπονητή και όχι με άλλους γονείς.


Κρατάτε σωστή και κόσμια συμπεριφορά στις προπονήσεις και τους αγώνες. Τα παιδιά χρειάζεται να είναι ήρεμα και συγκεντρωμένα στο παιγνίδι τους για να μπορούν να ακούν και να ακολουθούν τις οδηγίες του πιο αρμόδιου που είναι ο προπονητής.


Να έχετε υπομονή στα παιγνίδια και μην βάζετε πίεση και άγχος στα παιδιά γεγονός που θα τους προκαλέσει νεύρα και αρκετά λάθη στην απόδοση τους.


Ενθαρρύνεται και εμψυχώστε τα παιδιά την στιγμή που κάνουν λάθη. Αυτό θα τους ανυψώσει το ηθικό ,θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και θα τους βοηθήσει ψυχολογικά να ανεβάσουν την απόδοση τους.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.